Tips om tickets te scoren voor Tomorrowland 2016

Zaterdag is het eindelijk zover, om 17 uur zal de kaartverkoop van Tomorrowland starten, naar verwachting zal de kaartverkoop enkele minuten duren. Aangezien de kaarten voor Tomorrowland in kort tempo eruit zullen gaan. Met onderstaande tips maak je meer kans op tickets Tomorrowland. 
tomorrowland-2015-videos-live-dj-sets

Zaterdag wordt onder andere Facebook en Twitter weer overspoeld met berichten over de kaartverkoop van Tommorowland, is het verstandig om meerdere computers aan te zetten, en wordt de kans hierdoor groter?

Een ticket voor de drie dagen kost 219 euro. Per dag betaal 91 euro. Tomorrowland wordt dit jaar op 22, 23 en 24 juli gehouden.

De verkoop start zaterdag om 17.00 uur, vorig jaar werden de kaarten binnen enkele minuten verkocht. Met onderstaande tips wordt de kans groter, de belangrijkste tip; ga op tijd achter je computer zitten. Alleen met de pre-registratie link maak je de meeste kans op tickets voor Tommorowland 2016, registreer daarom alvast van te voren.

Gebruik geen F5 en ga de pagina niet vernieuwen, de kans wordt echt niet groter

1. Wees er snel bij:

Zorg ervoor dat je op tijd achter de computer gaat zitten, een minuut te laat en je zal ergens achteraan op de wachtlijst belanden, hierdoor wordt de kans op tickets alleen maar kleiner.

2. registreren/ pre-registratie

Wil je kans maken op tickets, dan is het aangeraden om alvast een account aan te maken op de website van het festival, doe het alvast vandaag, om zo er zeker van te zijn dat je op de dag zelf kan inloggen.

3. Zorg voor een snelle browser en computer

Een sneller computer is aangeraden, sluit hiervoor de actieve programma’s en zorg dat de browser alleen is gefocust op de website van Tomorrowland.

4. Gebruik geen F5

Vernieuw de pagina niet, hierdoor wordt de kans enorm klein, wanneer je op F5 drukt wordt de kans alleen maar kleiner.

5. Gegevens bij de hand?

Zorg er alvast voor dat de gegevens bij de hand zijn, denk hierbij aan betaalgegevens.

6. Synchroniseer je computerklok

Zet de klok juist bij de werkelijke verkoop. Staat de systeemklok van je computer voor, dan ben je te vroeg voor de wachtrij, indien de klok te laat staat ben je te laat in de wachtrij. De servers lopen vrijwel gelijk met de atoomklok.

7. Duurste pakket

De grootste kans op een ticket is om het duurste pakket te bestellen. De goedkoopste worden sneller verkocht, de kans bij een duurder ticket is daarom groter en meer aanwezig.

 

Vorig artikelNikon D500-dslr uitgesteld tot eind april
Volgend artikelMicrosoft Lumia 650 adviesprijs en persrender online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in