LG G5 smartphone komt op 21 februari

De nieuwe LG G5 smartphone zal op 21 februari worden gepresenteerd, de afgelopen week was er al regelmatig nieuws opgedoken over de nieuwe smartphone van LG. Via onder andere promotiemateriaal is het duidelijk dat LG op 21 februari de nieuwe smartphone zal presenteren. 

LG_G5

LG G5 smartphone

De smartphone wordt op 21 februari gepresenteerd, een dag voordat het Mobile World Congress officieel begint. Volgens de laatste geruchten zal LG de smartphone uitrusten met een metalen behuizing welke beschikt over een vingerafdrukscanner aan de achterzijde van de smartphone, wederom wordt het mogelijk om de interne opslagcapaciteit via een microSD kaart te vergroten.

Daarnaast zou LG de camera van het toestel vernieuwen. Er wordt gesproken over een dubbele 16 megapixel camera, hierdoor zijn er ook twee flitsers en een laser voor de autofocus aanwezig.

Het scherm van de LG G5 zal 5,3-inch worden, de resolutie blijft hetzelfde met 2560 bij 1440 pixels. Aan de bovenzijde komt er naar verwachting een tweede display, hierop worden de notificaties getoond. Qua processor verwachten wij de nieuwe Snapdragon 820 chip, 3GB aan RAM en 32GB interne opslagcapaciteit.

Vorig artikelMicrosoft Lumia 650 adviesprijs en persrender online
Volgend artikelGoPro Karma: De eerste beelden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in