Afbeeldingen HTC One M10 opgedoken

HTC werkt aan een nieuwe smartphone, het gaat hierbij om de HTC One M10. De bekende ’techlekker’ Evan Blass, bekend van het Twitter account @EVleaks heeft een foto gedeeld van de HTC ONe M10. 

One-M10

Indien de foto echt is lijkt de smartphone qua uiterlijk veel op de HTC One A9 smartphone. HTC heeft het al langere tijd moeilijk, de HTC One M9 as niet het succes dat HTC had verwacht van de nieuwe smartphone.

Al eerder is het bekend dat de HTC One M10 smartphone veel weg zou hebben van de HTC One A9. Zo prijkt de vingerafdrukscanner net zoals bij de HTC One M9 aan de voorzijde van de smartphone, tevens kan de vingerafdrukscanner als homeknop gebruikt worden. Ook zal de HTC One M10 beschikken over één speaker aan de voorzijde, niet twee zoals bij de voorgaande HTC M smartphones wel het geval was.

Specificaties

Wat specificaties betreft wordt er gesproken over een 5,1-inch AMOLED-scherm met ene resolutie van 2560×1440 pixels. Intern zou er een Qualcomm Snapdragon 820 SoC te vinden zijn in combinatie met 4GB aan RAM en 32GB interne opslag. De interne opslag is mogelijk uit te breiden via een microSD kaartje tot 128GB. Aan de achterzijde van de smartphone zou er een 12 megapixel UltraPixel te vinden zijn met een optische beeldstabilisatie en autofocus.

Naar verwachting zal HTC deze maand de smartphone aankondigen, dit zal waarschijnlijk niet op het MWC gebeuren, maar wel tijdens een eigen evenement.

Vorig artikel‘Accu Galaxy S7 gaat twee dagen mee’
Volgend artikelTwitter-ceo Jack Dorsey: ‘Er komt geen nieuwe tijdlijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in