Super bowl 2016 live volgen in Nederland via Fox Sports

De Super Bowl 2016 is op zondag 7 februari bij alle tv-aanbieders live te bekijken. Het digitale basiskanaal van Fox zendt de belangrijkste wedstrijd in Amerika live uit. 

superbowl50_banner

Fox start met de voorbeschouwing om 23:00, de wedstrijd start zelf om 00:30. Op het digitale basiskanaal van Fox wordt de wedstrijd met Nederlands commentaar getoond, het commentaar is van Pascal Kamperman en Noah Zeeuw.

Abonnees van FOX Sports International kunnen de wedstrijd op FOX Sports 2 met Amerikaans commentaar volgen. De populaire Super Bowl wordt in San Francisco gespeeld, de populariteit is enorm. Jaarlijks kijken er meer dan honderd miljoen Amerikanen naar de finale.

De Super Bowl is de finale van National Football League (NFL). Dit jaar wordt de Super Bowl voor de vlijtigste keer georganiseerd, daarom wordt het ook wel de Golden Super Bowl genoemd.

De finale is vooral populair voor de adverteerders. Er zijn dit jaar 41 bedrijven die adverteren tijdens de Super Bowl, daarvoor moeten de bedrijven wel behoorlijk diep in de buidel tasten, een halve minuut zendtijd kost minimaal 5 miljoen dollar. Hiermee wordt er wel in één klap ruim een doelgroep bereikt van 100 miljoen mensen.

Fox Sports

De wedstrijd is te volgen via Fox. Dat kanaal zit bij de meeste mensen standaard in het basispakket. Heb je een abonnement op Fox Sports International? dan is er Amerikaans commentaar te vinden op Fox Sports 2. BBC Two heeft ook de zendrechten voor de wedstrijd.

Vorig artikelPrynt Case: Print foto’s direct uit vanaf je smartphone
Volgend artikelTorrents streamen vanaf The Pirate Bay mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in