Stichting BREIN opent aantal tegen webversie Popcorn Time

Stichting Brein heeft de aanval tegenover Popcorn Time opnieuw geopend, dit keer gericht op de webversie. Torrents Time is de nieuwe ontwikkeling, hierbij kunnen illegale films via het BitTorrent protocol via de browser bekeken worden, zonder de film eerst te downloaden. 

Popcorn Time

BREIN heeft al een waarschuwing gestuurd naar de makers van Torrents Time, de website wordt momenteel in Nederland gehost. Popcorn Time heeft vorige week een webversie op de markt gebracht. Gebruikers hoeven met de nieuwe oplossing geen BitTorrent programma meer te installeren om bestanden te downloaden. Via de plug-in is het mogelijk om direct films te bekijken.

Inmiddels kan iedereen met een server Popcorn Times oprichten, dat komt omdat het team achter Popcorn Time de bestanden online heeft gezet op Github. Inmiddels is er al integratie met Kick Ass Torrents en The Pirate Bay.

Stichting Brein heeft Torrents Time aangeschreven, aangezien de website wordt gehost in Nederland. Of er ook Nederlanders achter de ontwikkeling zitten is vooralsnog onduidelijk. BREIN heeft via een e-mail om een fysiek adres verzocht. Voor BREIN is de strijd lastig, de webversie is namelijk veel lastiger om aan te pakken.

Vorig artikelVodafone viert Valentijnsdag met gratis data
Volgend artikel‘Google wil auto’s draadloos gaan opladen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in