Dit moet je weten over de nieuwe iPhone 5se

Als de geruchten kloppen zal Apple op 15 maart een nieuwe iPhone presenteren, het gaat hierbij niet om de nieuwe iPhone 7, maar om de goedkopere iPhone 5se smartphone. Deze iPhone zal een 4-inch scherm meekrijgen, maar beschikt daarnaast wel over behoorlijke specificaties. 

apple-iphone-5se-1

Niet iedereen is tegenwoordig gelukkig over de nieuwe iPhone, veel vinden het scherm te groot. Daarom komt Apple met een nieuwe iPhone welke weer de beschikking zal krijgen over een 4-inch scherm. Volgens de geruchten zal Apple de iPhone 5se voorzien van krachtige hardware, maar wel in een kleinere behuizing.

Qua formaat is de iPhone gelijk met de iPhone 5, qua design heeft de iPhone veel weg van de iPhone 6. De iPhone 5se is waarschijnlijk verkrijgbaar is zilver, spacegrijs en roze.

Functies van de iPhone 5SE

Er zijn waarschijnlijk een aantal functies van de iPhone 5se aanwezig, zo is het mogelijk om Live Photos te maken en daarnaast is er een betere panorama view te vinden in de iPhone. De iPhone 5se wordt ook uitgerust met een betere camera, de camera zal te vergelijken zijn met de iPhone 6.

Intern zou de Apple A9 processor gebruikt worden, deze chip is ook te vinden bij de iPhone 6S. 3D Touch zal wel ontbreken om zo de kosten lager te houden van de iPhone 5se. Er wordt een prijs verwacht van rond de 500 dollar.

Vorig artikelAandeel Twitter bereikt opnieuw dieptepunt
Volgend artikelZo krijg je 2GB gratis opslagruimte in Google Drive

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in