Twitter gaat tijdlijn veranderen ondanks kritiek

Twitter gaat de tijdlijn toch aanpassen, ondanks de vele kritiek, maar de aanpassingen zijn minder ingrijpend dat verwacht. Vanaf nu worden er regelmatig tweets bovenaan getoond welke je volgens Twitter niet mag missen, hierdoor hoop het bedrijf om minder actieve gebruikers langer te behouden. 

Twitter

De functionaliteit is indien gewenst ook uit te zetten. De afgelopen week zijn er regelmatig berichten verschenen over de tijdlijn waardoor de tweets op een niet-chronologische volgorde worden getoond.

Er verscheen veel kritiek over de eerdere geruchten op de aanpassing. Vervolgens liet topman Jack Dorsey weten dat de tijdlijn niet op de schop gaat en dat de live-functie van het platform behouden blijft. Toch heeft Twitter aanpassingen gedaan aan het netwerk, waardoor de populaire tweets bovenaan getoond worden.

Sinds vorig jaar staat Twitter weer onder leiding van mede-oprichter Jack Dorsey, hij overweegt enkele grote wijzigingen, zo wordt er ook gekeken om het limiet van 140 karakters te wijzigen tot tienduizend tekens.

 

Vorig artikelVodafone kampt met landelijke storing interactieve TV
Volgend artikelLG G5 beschikt over Always One beeldscherm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in