LG G5 beschikt over Always One beeldscherm

De LG G5 zal beschikken over een Always On beeldscherm, hierdoor blijft het scherm altijd aan staan, notificaties zijn hierdoor permanent zichtbaar. De nieuwe functionaliteit is getoond in een video welke door het bedrijf is getweet. 

LG-G5-Always-On-Teaser

Wanneer het scherm is uitgeschakeld kan het scherm nog steeds informatie tonen, denk hierbij aan bijvoorbeeld notificaties, gemiste oproepen of aankomende agenda verzoeken. Naar verwachting is de LG G5 niet de enige smartphone met deze functionaliteit. De Samsung Galaxy S7 zal ook beschikken over deze functionaliteit.

In het filmpje wordt verder geen nieuwe informatie getoond over de LG G5, de afgelopen periode is er al wel veel bekend geworden op het nieuwe topmodel van LG. Zo beschikt de smartphone waarschijnlijk over een 5,3-inch scherm met daarboven een klein secundair scherm welke is gericht op de notificaties. Intern zou er een Snapdragon 820 processor gebruikt worden met 3GB aan RAM en 32GB interne opslag, naar verwachting is het eenvoudig om de opslag uit te breiden via een microSD kaartje.

De smartphone zal op 21 februari verschijnen, een exacte prijs is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelTwitter gaat tijdlijn veranderen ondanks kritiek
Volgend artikelGoogle maakt einde aan Flash

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in