Haal het meeste uit je iPhone met iTunes tegoed

iPhones blijven populair, de iPhone 6S en 6S Plus, zijn de meest recente iPhone’s en in september komt uiteraard de nieuwe iPhone 7 op de markt, ook komt Apple volgens de laatste geruchten met een nieuwe goedkopere iPhone welke de beschikking krijgt over een 4-inch scherm. 

iTunes-Tegoed

iTunes tegoed online bestellen

Het meeste uit je nieuwe iPhone halen is mogelijk met apps uit de App Store, tegenwoordig zijn er vele apps beschikbaar, waaronder gratis en betaalde apps. Om apps direct vanuit de App Store te kopen is er een koppeling nodig met een betaalrekening, wil je geen betaalrekening of creditcard koppelen aan je iTunes account?, dan is het ook eenvoudig om een iTunes kaart te bestellen, hiermee kan je via een code eenvoudig het bedrag verzilveren in de App Store, waardoor je de betaalde apps direct kan aanschaffen, zonder dat het gaat via een betaalrekening. Voorheen waren iTunes tegoed kaarten alleen te verkrijgen bij Apple, nu is het iTunes tegoed ook te bestellen bij de webshop van Primera.

De iTunes code krijgt je via Primera direct in je mailbox, hierdoor is er geen wachttijd en kan je direct het tegoed koppelen aan je iTunes account. De kaarten zijn in verschillende hoeveelheden te bestellen, zo start de iTunes kaart bij 15 euro, dit kan oplopen tot 500 euro. Via de App Store is het mogelijk om muziek, films en apps te kopen.

Het bestellen van iTunes Codes is bij Primera heel eenvoudig. Allereerst kies je een bepaald bedrag, er is keus tussen 15,25,50 of 100 euro. Ook is het mogelijk om een variabele waarde te selecteren tussen de 15 of 500 euro, wanneer de bestelling is geplaatst ontvang je in een korte periode een unieke iTunes Code welke je aan het iTunes account kan koppelen.

Nieuwe iPhone?

Opzoek naar een nieuwe iPhone 6S of iPhone 6S Plus, bij de webshop van GSM wijzer zijn regelmatig aanbiedingen te vinden van de nieuwe iPhone. Als de geruchten kloppen kunnen we in maart ook de nieuwe iPhone 5SE verwachten.

Vorig artikelHuawei Y6 Pro: Nieuwe mid-range smartphone
Volgend artikel‘1 januari 1970’ maakt iPhones volledig onbruikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in