Apple voor de rechter vanwege onbruikbare iPhones

Apple wordt in Amerika voor de rechter gesleept vanwege een foutmelding waardoor de iPhone onbruikbaar is geworden. Het gaat hierbij om error 53. De melding kan verschijnen wanneer de Touch ID sensor van de iPhone buiten Apple om wordt gerepareerd. 

iPhone-6-lightning-earpods

Het Amerikaanse advocatenbureau PCVA heeft Apple een rechtszaak aangespannen, het bedrijf wil dat Apple in totaal 5 miljoen dollar aan schadevergoedingen betaalt, en gratis de telefoons zal repareren.

Iedereen die door het probleem is getroffen kan zich bij de rechtszaak aansluiten. Het probleem van error 53 doet zich voor wanneer er een herstel of update van iOS wordt uitgevoerd op de iPhone, tijdens de updates worden er extra veiligheidchecks uitgevoerd. De iPhone gaat als gevolg van de update op slot en geeft error 53 mee.

Wat te doen met error 53?

Op dit moment is er vanuit Apple geen oplossing, het enige wat je kan proberen is de garantie bij de reparatiebedrijven. Heb je je iPhone laten repareren bij Apple zelf, dan zou het probleem niet moeten optreden, aangezien Apple originele onderdelen gebruikt. Meer informatie over de error kan je op deze pagina bekijken.

Vorig artikelRunkeeper overgenomen door Asics
Volgend artikelTwee Whatsapp accounts op één toestel; zo werkt het

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in