Prijzen Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge opgedoken

Over de Samsung Galaxy S7 is inmiddels al veel bekend, de prijs was tot vandaag nog onduidelijk. Inmiddels is er een brochure opgedoken met daarin duidelijke informatie over de nieuwe smartphone, in de brochure worden de toestellen tot in de details benoemd. 

galaxys6

Zo beschikt de reguliere Galaxy S7 over een 5,1-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels, goed voor een PPI van 577. Het gaat hierbij om een drukgevoelig Super Amoled paneel. Afhankelijk van de regio wordt er een Qualcomm Snapdragon 820 of Exynos 8890 octa-core chip gebruikt, deze werkt in combinatie met 4GB LPDDR4 werkgeheugen en 32 of 64GB interne opslag, via een microSD kaartje is het mogelijk om de interne capaciteit te vergroten.

Qua design heeft de Galaxy S7 veel weg van de Galaxy S6, wel zijn er enkele vernieuwingen toegevoegd, maar de grootste verbeteringen zijn zichtbaar onder de motorkap.

Prijzen Galaxy S7

De prijzen welke vandaag zijn opgedoken komen overeen met de prijzen welke eerder al zijn verschenen op internet. In Europa krijgt de reguliere Galaxy S7 een prijs van 699 euro, de Edge variant wordt verkocht voor een bedrag van 799 euro. Wanneer je een pre-order zal plaatsen van 21 februari tot 11 maart, krijg je er een gratis Gear VR bril bij.

Vorig artikelSamsung Galaxy S7-presentatie in Virtual Reality
Volgend artikelLG G5 krijgt beschikking over verwisselbare accu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in