Prijs HTC Vive bekend

HTC heeft de prijs van de HTC Vive bekend gemaakt. Het product wordt verkocht voor een bedrag van 799 dollar, zo heeft HTC vandaag laten weten in Barcalona tijdens het MWC. De HTC Vive is daarmee 100 dollar duurder dan de Oculus Rift.

HTC-Vive

Wel heeft HTC een volledig accessoire pakket meegeleverd, zo wordt de Vive geleverd met twee controllers. De Rift wordt geleverd met een Xbox One-controller, maar de controllers van de Vive zijn veel geavanceerder, hierdoor zie je ook je handen terug in virtual reality.

HTC-Vive-2

Met een adviesprijs van 799 dollar is de HTC Vive behoorlijk aan de prijs. Een europrijs is nog onbekend, maar naar verwachting zal deze hoger uit komen in vergelijking met de dollarprijs. De Vive Consumer Edition bestaat uit de volgende producten:

  • Headset
  • Twee draadloze controllers
  • Vive Link box
  • Oordopjes met Vive basisstations
  • HTC Vive

Beschikbaarheid HTC Vive

Door HTC wordt er een systeem aangeraden met een Gefore GTX 970 of Radeon R9 290. Verder heeft HTC aangekondigd dat het mogelijk wordt om smartphones te koppelen met de headset. Vanaf 29 februari is het mogelijk om de Vive te bestellen, bestellingen worden eind april verzonden.

Vorig artikelHTC introduceert nieuwe Desire toestellen
Volgend artikelSamsung komt met Gear 360 camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in