Samsung heeft ruim 5 miljoen Galaxy S7 smartphones voor de verkoop gereed

Het is inmiddels geen geheim meer dat Samsung de productie van de Galaxy S7 flink aan het opvoeren is. Vanaf 11 maart is het mogelijk om de smartphone te bestellen, op 11 maart zou Samsung in totaal al ruim 5 miljoen exemplaren hebben klaarliggen van de S7 smartphone. 

galaxy-s7-edge

Samsung verwacht in totaal tussen februari en april 17,2 miljoen toestellen te kunnen produceren. Vanaf 11 maart zal de nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verkocht worden in Nederland, naast Nederland wordt de smartphone ook nog in 59 andere landen direct verkocht. Nog voordat de verkoop zal starten zijn er al ruim 5 miljoen exemplaren uit voorraad beschikbaar.

Dat de productie op het hoogste tempo zal draaien is inmiddels wel duidelijk, in maart moeten er in totaal 7,7 miljoen exemplaren van de band rollen. In april is het aantal gericht op 4,5 miljoen exemplaren.

Er wordt veel verwacht van de nieuwe Samsung Galaxy S7 smartphone, zo wordt verwacht dat de smartphone wereldwijd in de eerste drie maanden ruim 15,8 miljoen exemplaren zal verkopen. Meer informatie over de prijzen van de nieuwe smartphone is te vinden in het artikel over de prijzen van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Vorig artikelOrginele popcorn Time maakt opnieuw rentree
Volgend artikelXbox One krijgt mogelijk hardware-upgrades

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in