Whatsapp update oplossing voor problemen met opslagruimte

De afgelopen dagen waren er regelmatig problemen met Whatsapp, veel gebruikers hadden last van het geheugengebrek op de iPhone. Door een fout in de software van Whatsapp raakte de opslagruimte van de iPhone behoorlijk snel vol. Dat probleem is via een nieuwe update voor Whatsapp opgelost. 

Whatsapp

In versie 2.12.15 worden de problemen opgelost. In de omschrijving staat de fix vermeld en de toevoeging van de nieuwe PDF verzend optie, deze optie verscheen al eerder via een update.

Door de update verscheen de melding over onvoldoende geheugen in beeld. Diverse gebruikers melden dat de app op de iPhone met iOS 9.2.1 meer dan 6GB in gebruik heeft genomen. De problemen hebben zich alleen voorgedaan in de nieuwe iOS 9.2.1 versie, in de iOS 9.3 beta is het probleem opgelost.

Versie 2.12.15 laat Whatsapp weer normaal werken, nog steeds last van opslagproblemen icm met Whatsapp? Een herinstallatie is de oplossing. Wanneer de iPhone te vol, en dat de update ook niet gedownload kan worden is het aangeraden om een backup te maken in Whatsapp, whatsapp te verwijderen en opnieuw te downloaden. Daarna kan je de reservekopie herstellen.

Vorig artikelQNAP TS-453A Review: Multimedia topper
Volgend artikelNo Man’s Sky vanaf 22 juni te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in