Review: TP-Link EAP220 Access Point

Conclusie

De EAP220 is een product dat doet wat het moet doen, vooral in vergelijking met de standaard ‘provider’ setup is het uitbreiden van het dekkingsgebied succesvol en eenvoudig. Het grootste voordeel is de EAP controller software, hierdoor kan je eenvoudig zonder fysieke controller de instellingen beheren en meerdere EAP220 access points aansluiten op het netwerk.

Het installatiegemak voor een standaard omgeving is eenvoudig, wil je wat verder in op de instellingen en WiFi configuratie dan is enige kennis van IT vereist. In vergelijking met een standaard Ziggo WiFi netwerk merk je niet alleen een verbeteringen als het om afstand gaat, mits de EAP220 goed ingesteld is het netwerk stabieler en betrouwbaarder. In de uithoeken van de bovenverdieping is er altijd een 2,5 en 5,0Ghz verbinding, met name de 5.0Ghz verbinding is flink verbeterd.

De EAP220 heeft een robuust en eenvoudig design, door de wand/plafond montage is het eenvoudig om de zender netjes weg te werken. Zeker voor de zakelijke omgevingen is het een voordeel dat er PoE ondersteuning aanwezig is, hierdoor is het eenvoudig om het netwerk te voorzien van meerdere zenders. De EAP220 is niet alleen gericht voor de zakelijke omgevingen, ook in een woonhuis is de EAP220 prima toepasbaar.

Inhoudsopgave

Bekijk de voorgaande pagina’s van de  TP-Link EAP220 review:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De TP-Link EAP220
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Design
8
Betrouwbaarheid
8
Mogelijkheden
8
Software
9
Prijs/ Kwaliteit
8
Vorig artikelHuawei P9 krijgt high-end camera van Leica
Volgend artikelHTC 10 Mini met Snapdragon 823 komt mogelijk in september
review-tp-link-eap220-access-pointDe EAP220 is een product dat doet wat het moet doen, vooral in vergelijking met de standaard Ziggo setup is het uitbreiden van het dekkingsgebied succesvol en eenvoudig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in