Nieuwe 5,8-inch iPhone met AMOLED scherm komt in 2017

Apple zou plannen hebben om een nieuwe iPhone te ontwikkelen welke beschikt over een nieuw uiterlijk en scherm, De nieuwe iPhone met een scherm van 5,8-inch moet in 2017 op de markt komen, zo heeft analist Ming-Chi Kuo laten weten.

iphone-6s-plus

Ming-Chi Kuo is zeker geen onbekende en heeft de informatie vaak correct. Volgens de analist wijkt het ontwerp af van de huidige iPhones, qua ontwerp kan je het vergelijken met de iPhone 4 en iPhone 4S, de achterkant en voorzijde zijn gemaakt van glas.

In plaats van vlakke glasplaten zou Apple kiezen voor gebogen panelen. Apple zou ook de AMOLED techniek gebruiken voor de nieuwe iPhone, al langere tijd zijn er geruchten over een nieuwe 5,8-inch iPhone met een AMOLED scherm.

5,8-inch iPhone met AMOLED scherm

Kuo stelt dat Apple van plan is een 5,8″-iPhone met amoled-scherm uit te brengen in een behuizing met voornamelijk glas, zo worden de voor en achterzijde voorzien van glas. Volgens Kuo zou draadloos laden ook mogelijk moeten worden.

Al langere tijd gaan er geruchten over een iPhone met een amoled-scherm, of we bij de iPhone 7 amoled schermen kunnen verwachten is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelReview: Asustor 3102T NAS
Volgend artikelMicrosoft gestart met levering Surface Hub

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in