Android 6.0 update binnenkort beschikbaar voor BlackBerry Priv

Het zal geen maanden meer duren voordat de Android 6.0 update voor de BlackBerry Priv smartphone beschikbaar zal komen. Binnen enkele weken zal de smartphone waarschijnlijk de update ontvangen naar Android 6.0. 

Priv

Deze week verscheen er een video van de BlackBerry Priv welke beschikt over Android 6.0, Blackberry heeft tot nu toe niks vrijgegeven over een eventuele release van de nieuwe update. Wel was het duidelijk dat de update uitgebracht zou worden, maar over een datum was vrijwel nog niks bekend.

BlackBerry had beloofd dat er meer bekend zou worden over de uitrol van de update begin 2016, inmiddels zijn we al weer bijna drie maanden verder en nog steeds heeft het bedrijf niks bekend gemaakt over de Android 6.0 update. Voor de BlackBerry Priv beschikt de Android 6.0 update over een groot aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Uit de video blijkt dat BlackBerry druk bezig is met het testen van Android 6.0 Marshmallow, wanneer de update zal verschijnen is vooralsnog onduidelijk, naar verwachting zal het geen maanden duren voordat de update beschikbaar zal komen.

Vorig artikelTerugroepactie voor 100.000 gevaarlijke laptopaccu’s van Toshiba
Volgend artikelOxygenOS 3.0 voor OnePlus 2 bijna gereed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in