Tesla Model S P90D Review

Conclusie

De menig autoliefhebber houdt van brullende motoren. De Model S compenseert dat ruimschoots met de belachelijk snelle acceleratie en de unieke aandrijflijn. Hij is zeker niet goedkoop, vooral de P90D niet, maar ook zeker niet te duur in vergelijking met andere auto’s in hetzelfde segment. Je moet niet vergeten dat er enkele fiscale voordelen van toepassing zijn op de Tesla Model S, en uiteraard de besparing op de brandstof.

Tesla-P90D-2DSC_0990

De acceleratie van de P90D is snel, maar het belangrijkste is dat er ook rustig met de auto gereden kan worden. Wanneer er rustig wordt gereden schiet de range omhoog en is ruim 500KM haalbaar. Met de uitbreiding van het super charger netwerk is het ook mogelijk om verdere afstanden te overbruggen, zo is een rit naar bijvoorbeeld Barcelona mogelijk.

Elon Musk heeft zeker met de techniek goed werkt afgeleverd, het 17-inch paneel werkt vrijwel zonder problemen en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, ook de connectie tussen het 17-inch scherm en het dashboard paneel werken zonder problemen.

Toekomst voor Tesla

De toekomst voor Tesla ziet er goed uit, zeker met de huidige ontwikkelingen van de autopilot en autonome functionaliteiten.

Tesla Model S te duur?, de recent aangekondigde Model 3 is wellicht een goede keus, zeker gezien de functionaliteiten en mogelijkheden. Helaas moeten we nog wel even wachten voordat dit goedkopere exemplaar in Nederland zal verschijnen. Pre-orderen kan via de site van Tesla. De Tesla Model S kan je uiteraard ook bestellen via de site van Tesla.

Inhoudsopgave

Bekijk de voorgaande pagina’s van de review:

 

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelEx-medewerkers Opera lanceren Vivaldi browser
Volgend artikelApple verhelpt iPhone 6S Siri-bug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in