Sony Xperia X te bestellen tijdens voorverkoop

Sony heeft bekend gemaakt dat de Xperia X Pre-order van start is gegaan. Wanneer je interesse hebt in de neiuwe smartphone van Sony is deze vanaf vandaag te bestellen. 

Xperia-X

Een aantal maanden is de smartphone aangekondigd op de MWC in Barcelona, wel moet je de smartphone daadwerkelijk bestellen. Wanneer je de smartphone zal bestellen tijdens de pre-order wordt er ook een Sony bluetooth hoofdtelefoon bijgeleverd, normaal gesproken kost deze telefoon 130,- euro, tijdens de pre-order wordt de headset er gratis bijgeleverd.

De Xperia X is de nieuwe krachtige Xperia smartphone, aangezien er nog geen nieuwe Xperia Z smartphone is aangekondigd. Verder heeft de telefoon een 23 megapixel camera aan de achterzijde en een 13 megapixel camera aan de voorzijde.Het toestel heeft een adviesverkoopprijs is € 599.

De Xperia X is uitgerust met een metalen behuizing en 5 inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Een vingerafdrukscanner is aan de rechterzijkant aanwezig. Er is verder 3GB aan werkgeheugen te vinden en een Snapdragon 640 van Qualcomm.

Het toestel heeft een adviesverkoopprijs is € 599. De pre-order actie is tot en met 28 mei 2016.

Vorig artikelSamsung Galaxy Note 6 beschikt mogelijk over USB-C Poort
Volgend artikeliPhone 7 en iPhone 7 Plus behouden mogelijk koptelefoonaansluiting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in