Samsung Galaxy Note 6 krijgt intern mogelijk 256GB opslagruimte

Samsung zal naar verwachting binnenkort de nieuwe Galaxy Note 6 op de markt brengen, de geruchten over de nieuwe smartphone lopen op volle toeren. Volgens geruchten uit China zal Samsung de smartphone uitrusten met 256GB aan interne opslag. 

galaxy-note-edge-official

Al langere tijd gaan er geruchten rond over de nieuwe Galaxy Note 6 smartphone van Samsung. Inmiddels zijn er al redelijk veel geruchten voorbij gekomen, zo zal de smartphone beschikken over 6GB aan werkgeheugen en is er een USB type C aansluiting te vinden. Daarnaast zal de smartphone ook stof- en waterdicht worden net zoals bij de Galaxy S7 smartphone.

Specificaties Galaxy Note 6

Vandaag verschenen er vanuit China geruchten dat Samsung de Note 6 zal gaan uitrusten met 256GB aan interne opslagruimte. Intern zal er een Exynos 8890-chip worden gebruikt. Het scherm meet de afmetingen 5,8-inch en zal een resolutie krijgen van 1440 bij 2560 pixels.

Wanneer Samsung de Galaxy Note 6 zal onthullen is vooralsnog, zeker gezien de flinke toestroom aan geruchten zal een aankondiging naar verwachting niet al te lang meer duren.

Vorig artikelLG Stylus 2 vanaf vrijdag te koop in Nederland
Volgend artikelLG werkt aan scherm met ingebouwde vingerafdrukscanner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in