Gratis upgraden naar Windows 10? Binnenkort niet meer mogelijk

Windows 10 is al een geruime periode gratis voor bestaande Windows gebruikers. Ben je nog niet gratis overgestapt op Windows 10 voor 29 juli aanstaande, dan moet je geld gaan betalen voor de update. 

Windows-10

Een upgrade naar Windows 10 Home kost 119 dollar. Omgerekend is dat ongeveer 105 euro. Microsoft heeft nog niet officieel de euro prijzen bekendgemaakt. Ook de prijzen van de overige versies zoals Pro worden nog niet genoemd.

Wanneer de upgrade naar Windows 10 al is uitgevoerd kan het OS gewoon gratis gebruikt worden. Inmiddels is de upgrade een aanbevolen update geworden voor Windows 7 en Windows 8.1, hierdoor is het vrijwel eenvoudig om de update te installeren.

Vooral door de gratis upgrade is Windows 10 behoorlijk snel gegroeid. In januari waren er 200 miljoen apparaten actief met Windows 10, vorige maand al 270 miljoen en momenteel zelfs 300 miljoen. Het doel van Microsoft is om meer dan één miljard computers te voorzien van Windows 10.

Upgrade nog niet uitgevoerd? Het is aangeraden om voor 29 juli de upgrade uit te voeren, daarna is de Windows 10 upgrade niet meer gratis.

Vorig artikelTesla: Half miljoen Model 3 exemplaren in 2018
Volgend artikel‘OnePlus 3 beschikt over grotere accu en wordt goedkoper’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in