Battefield 1 aangekondigd voor PlayStation 4, PC en Xbox One

DICE heeft de nieuwste game in de Battlefield-serie aangekondigd. De nieuwe Battlefield 1 speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog. De game zal op 21 oktober verschijnen voor de PlayStation 4, PC en Xbox One. 

Uitgever Electronic Arts en ontwikkelstudio DICE hebben Battlefield 1 aangekondigd. Het spel draait om de Eerste Wereldoorlog. De nieuwe game heeft inderdaad de naam; Battefield 1 meegekregen. De uitgelekte releasedatum van 18 oktober 2016 klopt voor een groot deel, gamers welke het spel vooruit hebben besteld kunnen de game vanaf die datum gebruiken. Voor de overige gamers is de releasedatum 21 oktober.

In de nieuwe game staat een groot veldslag tussen 64 spelers centraal. De veldslagen zijn op vele verschillende plaatsen in de wereld, zoals in West-Europa tot in de woestijnen van het Ottomaanse Rijk. De bekende gameplay uit de vorige Battlefield-games keert terug naar Battlefield 1. Zo is het nog steeds mogelijk om in een squad te kunnen spelen, in totaal kunnen er 64 spelers tegelijkertijd op één map spelen. Opnieuw zijn er vier classes aanwezig, waaronder medic, support, scout en een speciale class voor de voertuigen.

De game ligt op 21 oktober in de winkels voor de PC, Xbox One en Playstation 4. Plaats je een pre-order voor de Delux-versie dan kan je de game enkele dagen eerder spelen vanaf 18 oktober.

Vorig artikelAndroid 6.0 op steeds meer toestellen te vinden
Volgend artikel‘OnePlus 3 kan in 15 minuten opladen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in