Netflix app geeft meer controle over dataverbruik

De Netflix app heeft enkele verbeteringen gekregen. Het grootste nadeel van het streamen van video’s is dat het aardig wat data kost, al hebben we tegenwoordig op vele plekken WiFi, er zijn altijd plekken waar geen WiFi is te vinden en je alleen de mogelijkheid zal hebben tot streamen via een mobiele dataverbinding. 

Netflix

Netflix dataverbruik instellingen

De Netflix app heeft een nieuwe update gekregen waarmee er meer mogelijkheden zijn voor het configureren van de dataverbruik instellingen. Het is nu mogelijk om de kwaliteit van de video’s te veranderen.

Standaard staat de Netflix-app zo ingesteld dat de kwaliteit die je krijgt 1 GB per drie uur verbruikt. Volgens de dienst de beste balans tussen datagebruik en de kwaliteit. Naast de standaard instelling is er ook keus tussen lage, medium of hoge kwaliteit. Deze instellingen leveren respectievelijk vier, twee en één uur aan kijkplezier op voor 1GB aan data. Ook is het mogelijk om alleen WiFi only te selecteren, hiermee gebruik je alleen de WiFi verbinding.

Beschikbaarheid update

Netflix is deze week begonnen met de uitrol van de nieuwe update, het kan enkele dagen duren voordat de update ook in Nederland beschikbaar is.

Vorig artikelAndroid 6.0 Marshmallow beschikbaar voor Wileyfox Swift
Volgend artikel‘Apple kaapt opnieuw expert elektrische auto’s weg bij Google’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in