OnePlus 3 beschikt over oledscherm en metalen achterkant

Er zijn opnieuw een aantal geruchten over de nieuwe OnePlus 3 opgedoken via de bekende ‘smartphonelekker’ Evleaks. De render toont een smartphone met een volledig metalen ontwerp. Volgens Evan Blass beschikt het toestel over een oledscherm. 

oneplus-3-render

Ook over de specificaties is al het een en ander bekend, zo is bekend geworden dat de smartphone beschikt over een 3000mAh accu en de beschikking heeft over een Snapdragon 820 chipset.

Net als bij de OnePlus 2 is op de voorkant een ‘Home-knop’ met vingerafdrukscanner aanwezig. Aan de onderkant van de smartphone is er een usb-c poort te vinden. Volgens de render afbeeldingen lijkt het te gaan om een smartphone welke volledig beschikt over een aluminium behuizing en kunststof antennelijnen.

Naar verluidt zal OnePlus de smartphone volgende maand presenteren. Volgens de geruchten is er een Snapdragon 820 aanwezig in combinatie met 4GB aan RAM. Ook komt er een 6GB variant met 64GB aan opslag. Het schermformaat is onduidelijk, al lijkt het te gaan om een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Vorig artikelSony Xperia XA Ultra is speciaal gericht op de selfies
Volgend artikeliPad Pro’s lopen vast na iOS 9.3.2 update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in