OnePlus One, 2 en X goedkoper door komst OnePlus 3

Het is zeker geen geheim meer dan OnePlus binnenkort met een nieuwe smartphone op de markt zal komen. Per direct zijn de prijzen van de OnePlus 2, OnePlus One en OnePlus X verlaagd. De OnePlus 2 wordt nu verkocht voor een bedrag  van 319 euro, voor de OnePlus x en OnePlus One moet je respectievelijk 239 en 249 euro betalen. 

OnePlus-2

OnePlus 2, One en X in de aanbieding

De OnePlus 2 werd voorheen verkocht voor 345 euro, dit is voor het 64GB exemplaar. Nu wordt de smartphone verkocht voor een bedrag van 319 euro. Op 14 juni zal OnePlus de nieuwe opvolger presenteren tijdens een evenement.

De OnePlus X is nu ook flink goedkoper, de OnePlus X wordt nu verkocht voor 239 euro, terwijl de exclusieve Ceramic-versie nu wordt verkocht voor een bedrag van 269 euro. Het eerste model, de OnePlus One, wordt nog altijd verkocht voor 249 euro in plaats van 299 euro. De smartphones beschikken nog altijd over goede specificaties en kunnen goed mee met de huidige smartphone.

OnePlus 3

Volgens geruchten beschikt de nieuwe OnePlus 3 over een 5,5-inch scherm met een Full HD resolutie en een Snapdragon 820-soc. Intern is waarschijnlijk 64GB aan opslag te vinden. Op 14 juni zal OnePlus de nieuwe smartphone presenteren. Bekijk meer informatie over de OnePlus 3 smartphone.

Vorig artikelGoogle stopt met verkoop Nexus Player
Volgend artikelOnePlus 3 duikt op bij Chinese keuringsinstantie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in