Is dit de nieuwe iPhone 7

De iPhone 7 komt in september op de markt, dat is inmiddels geen geheim meer. Steeds meer informatie duikt op over de nieuwe iPhone. De Franse website Nowhereelse heeft een nieuwe afbeelding gepubliceerd van de iPhone 7. 

Het lijkt dit keer te gaan om vrij realistische afbeeldingen, aangezien de afbeelding exact overeenkomt met technische productietekeningen. De foto’s zijn onscherp, maar dit kan zo zijn reden hebben. Het zou goed kunnen zijn dat de betreffende medewerker in de iPhone fabriek geen goede camera mag meenemen naar de werkplek, waardoor het lijkt dat de afbeelding even snel is geschoten met een kleine camera.

iPhone-7-gelek

Schematische tekeningen

Schematische tekeningen zijn de afgelopen weken regelmatig opgedoken over de nieuwe iPhone. Inmiddels is er veel informatie bekend. Zo is het zo goed als zeker dat Apple de nieuwe iPhone zal voorzien van een licht aangepast design. De Plus variant zal beschikken over een dubbele camera aan de achterzijde van de smartphone. Ook is er geen traditionele koptelefoon aansluiting meer aanwezig op de iPhone.

iphone-7-plus-tekening-afmetingen

De iPhone 7 beschikt over een enkele camera en krijgt volgens de tekening dezelfde afmetingen mee als de iPhone 6S. Vooral intern zal er veel aangepast worden. Apple heeft de gewoonte om nieuwe toestellen steeds in september aan te kondigen, tijdens een groots opgezet evenement. Daarom is het vrijwel zeker dat ook dit jaar in september de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd zal worden. Er gaan geruchten dat Apple volgend jaar de S variant zal overslaan en een compleet nieuwe iPhone 8 op de markt zal brengen

 

Vorig artikelEnkele favoriete soundbars van Hificorner.nl
Volgend artikelRugzakcomputer van HP moet virtual reality draagbaar maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in