HP blaast nieuw leven in Omen-lijn

HP heeft voor het eerst sinds 2014 weer nieuwe gamesystemen op de markt gebracht onder de Omen naam. Naast nieuwe laptops heeft het bedrijf ook een aantal nieuwe desktop-pc op de markt gebracht in de nieuwe Omen lijn. 

omen2

De nieuwe Omen-laptops komen in verschillende varianten beschikbaar van 15,6 en 17,3 inch. Beide laptops zijn optioneel te verkrijgen met een 4K scherm. Er zijn verschillende configuraties mogelijk op gebied van RAM en processor. Er is keus tussen een i3, i5 en maximaal een i7. Het werkgeheugen kan maximaal tot 16GB DDR4. Op GPU-gebied is de GeForce GTX 965M, uiteraard ook de duurste.

Desktop in Omen Lijn

Ook heeft HP een nieuwe desktop op de markt gebracht welke zich vooral zal richten op virtual reality. Zo is er een nieuwe grafische kaart van Nvidia en AMD te vinden, waaronder de GTX 1080. Qua RAM is er tot 32GB mogelijk samen met een Intel i7 6700K processor en SSD van 512GB. Er is voldoende opslag aangezien er ook een 3TB aanwezig zal zijn.

De Omen notebooks komen nog deze maand uit en worden verkocht voor 999 euro. De pc’s volgen in juli en worden verkocht vanaf 1399 euro. Ook heeft HP een nieuw concept getoond van een rugzak-computer.

Vorig artikelNest gaat nog meer slimme apparaten ontwikkelen
Volgend artikelVanMoof SmartBike maakt het fietsendieven behoorlijk lastig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in