VanMoof SmartBike maakt het fietsendieven behoorlijk lastig

Zeker in de stad is het een risico om te investeren in een gloednieuwe fiets. De kans dat je nieuwe fiets wordt gestolen is behoorlijk groot. Maar met een SmartBike wordt het voor de fietsendieven toch behoorlijk lastig. 

smartbike_Ti5gilQ

De nieuwe VanMoof SmartBike welke door VanMoof is uitgebracht beschikt over een aantal antidiefstaltechnieken welke in het frame zijn verwerkt. Zo is er voor het slot geen enkele sleutel vereist. Ontgrendelen doe je eenvoudig via de smartphone-app.

GSM tracking

VanMoof SmartBike

Ook is er GSM tracking te vinden in de fiets. Hiermee is het eenvoudig om de fiets op afstand te traceren. Dit doe je niet zelf, hiervoor kan je een team van VanMoof inschakelen. Ze garanderen je fiets binnen twee weken terug te brengen, is dit niet haalbaar, dan krijg je gewoon een nieuwe. Daarvoor betaal je een eenmalig bedrag van 98 euro. Uiteraard goedkoper dan een volledige nieuwe SmartBike fiets.

Slimme smart fiets

Het is vooral een slimme fiets. Zo stuur hij notificaties naar je smartphone zodra er een regenbui aan zit te komen. Vanaf 31 mei is de eerste serie fietsen te koop. De adviesprijs is redelijk hoog, maar hier krijg je uiteraard wel behoorlijk veel voor terug. De basisvariant wordt verkocht voor 1098 euro. De iets snellere variant wordt verkocht voor 1298 euro. Vanaf december worden de exemplaren verkocht voor een bedrag van 1798 euro.

Vorig artikelHP blaast nieuw leven in Omen-lijn
Volgend artikelGoogle wint van Oracle in rechtszaak om Java auteursrechten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in