Sony introduceert nieuwe Xperia X in Nederland

Sony heeft de nieuwe Xperia X smartphone ook in Nederland uitgebracht. Vanaf dit weekend zal de smartphone in Nederland te koop zijn. 

xperiax-header

De nieuwe Xperia X smartphone is per direct bij een groot aantal webwinkels te koop in Nederland. Het toestel is zowel in abonnementsvorm als los verkrijgbaar. De smartphone beschikt over een volledig metalen design en wordt geleverd in een aantal kleuren waaronder zwart, wit, goud en rosegoud. De komende weken komt Sony met meer smartphones in de Xperia X reeks, waaronder de XA en Xperia X Performance.

Xperia X smartphone

De Xperia X is een behoorlijk krachtige smartphone, zo beschikt de smartphone over een 5-inch IPS scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Aan de achterzijde is er een 23 megapixelcamera met hybrid autofocus te vinden, aan de voorzijde is er een 13 megapixel camera aanwezig.

Onder de motorkap is er een 1,8Ghz hexa-core processor te vinden in combinatie met 3GB aan RAM en 32GB interne opslag wat je kan uitbreiden met een microSD kaartje.

Qua hardware beschikt de Xperia X over goede hardware, de smartphone is op de markt gebracht net onder de high-end smartphones. Vooral op gebied van fotografie is de Xperia X behoorlijk goed.

Vorig artikelMicrosoft gaat simpele wachtwoorden verbieden
Volgend artikelSamsung komt met nieuwe Batman-versie van Galaxy S7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in