Galaxy J3 duikt op bij Chinese keuringsinstantie

Samsung heeft vrij recent de nieuwe Galaxy J3 uitgebracht. Inmiddels staat er alweer een opvolger op de planning. Het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy J3 smartphone. Inmiddels is de smartphone ook opgedoken bij een keuringsautoriteit in China. 

samsung-galaxy-j3-2017-tenaa

De Galaxy J-serie bestaat voornamelijk uit smartphones welke beschikken over redelijke specificaties en worden verkocht voor een interessante adviesprijs. Samsung heeft de J reeks ook in Nederland uitgebracht, het gaat hierbij onder andere om de Galaxy J1, Galaxy J3 en de J5.

De J3 ligt nog geen drie maanden in de Nederlandse schappen, het lijkt erop dat er op kort termijn een nieuwe variant zal verschijnen welke de J3 moet opvolgen. Volgens de Chinese keuringsinstantie TENAA zou de 2017-variant van de Galaxy J3 een metalen behuizing aan boord krijgen, inclusief een 5-inch AMOLED scherm.

Wanneer Samsung de Galaxy J3 (2017) officieel zal presenteren is vooralsnog onduidelijk. Het zal zeker niet al te lang duren voordat de smartphone aangekondigd zal worden omdat de smartphones al is gekeurd in China.

Vorig artikelSamsung komt met nieuwe Batman-versie van Galaxy S7
Volgend artikel‘Afbeeldingen en specificaties nieuwe ZenPad Z8 uitgelekt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in