‘Samsung Galaxy A9 Pro binnenkort naar Europa’

De Galaxy A9 Pro komt ook naar Nederland, zo blijkt uit informatie van winkeliers en certificering afkomstig van de WiFi Alliance. 

Galaxy-A9-Pro-635x455

Samsung heeft eind maart al de nieuwe Galaxy A9 Pro uitgebracht, het gaat hierbij om een 6-inch phablet welke beschikt over een aantal indrukwekkende specificaties. De phablet werd alleen in China op de markt gebracht, over een internationale release was vooralsnog maar weinig bekend. Daar is nu verandering in gekomen, de WiFi Alliance heeft een internationale variant van de A9 Pro gecertificeerd. Hierdoor is het waarschijnlijk dat de A9 Pro binnenkort beschikbaar zal komen in Europa.

De nieuwe Galaxy A9 Pro zal beschikken over dezelfde specificaties als de Chinese A9 Pro. De phablet beschikt over een Snapdragon 652 chipset. Het 6-inch scherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels en wordt ondersteund door een krachtige 5000mAh accu inclusief een flinke accu van 5000mAh.

Aan de achterzijde van de phablet is er een 16 megapixel camera te vinden, intern is er verder 32GB aan uitbreidbaar geheugen aanwezig. Volgens de certificering is er mogelijk ook een dual-SIM variant van de phablet.

Het is vooralsnog onduidelijk of de Samsung Galaxy A9 Pro ook in Nederland uitgebracht zal worden.

Vorig artikelWat kunnen we verwachten van de iPhone 7?
Volgend artikelTesla Gigafactory op 29 juli officieel geopend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in