Wat kunnen we verwachten van de iPhone 7?


Inmiddels is het geen geheim meer dat Apple in september de opvolger van de iPhone 6S zal presenteren. De afgelopen maanden verscheen er regelmatig nieuws over de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus van Apple. 

iPhone-7

De iPhone 7 zal waarschijnlijk in september verschijnen. Ben je benieuwd naar de verwachtingen van de nieuwe iPhones? In dit artikel vertellen we alvast de huidige geruchten over de nieuwe iPhone 7

Geruchten, geruchten en nog meer geruchten

De geruchten blijven op een redelijk rap tempo binnen komen, beschikt de nieuwe iPhone 7 nu wel over een compleet nieuw design? of blijft het huidige design behouden,  en zal de koptelefoon aansluiting ontbreken. Vooral vanuit het productieproces komen er veel technische details beschikbaar, zoals volledige technische tekeningen en onderdelen welke op de gevoelige plaat zijn vastgelegd.

Twee varianten

iPhone-7-gelek

Het is inmiddels geen geheim meer dat Apple de nieuwe iPhone 7 zal uitbrengen in twee verschillende varianten. Zo komt er net zoals vorig jaar ook een iPhone 7 Plus beschikbaar met een schermformaat van 5,5-inch met een verwachte resolutie van 1920×1080 pixels.

Volgens de speculaties krijgt de iPhone 7 Plus een aantal verbeterde componenten waaronder een cameramodule met twee lenzen. Volgens Bloomberg zou het Nederlandse Philips verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en productie van de iPhone 7 LED flitser.

Ook qua hardware zijn de iPhone 7 en 7 Plus verschillend, zo worden beide toestellen aangedreven door de A10-soc van Apple. Het verschil zit voornamelijk in de RAM capaciteit, de 7 zal beschikken over 2GB aan RAM terwijl de 7 Plus beschikt over 3GB aan RAM.

iPhone 7 design

De meeste geruchten zijn gebaseerd op het design van de iPhone 7. Toch zijn de vele geruchten aan elkaar verbonden. Apple zou het gebruikelijk patroon verbreken en de iPhone 7 niet een compleet nieuw design meegeven. Volgens bronnen wordt er verwacht dat de nieuwe iPhone het meeste weg heeft van de iPhone 6S. Dat wil zeggen dat de behuizing wederom van aluminium is. Wel is er een kleine wijziging te zien wat betreft uiterlijk, de iphone-7-koptelefoonantennestrepen zouden een stuk minder aanwezig zijn en is er geen plaats meer voor een 3,5mm audio aansluiting. Mogelijk is dit gedaan om de smartphone dunner en waterdicht te maken.

 

Opslagruimte

Apple en opslagruimte, een item waar altijd veel kritiek op is geleverd. Uiteraard beschikt de nieuwe iPhone niet over uitbreidbaar geheugen. Of Apple eindelijk van de 16GB variant zal afstappen is vooralsnog onduidelijk. Al lijkt het zeer waarschijnlijk dat de lijn van de huidige iPhones wordt aangehouden. Het is te verwachten dat Apple komt met een 16GB, 64GB en 128/256GB variant.

Camera met dubbele lens?

iphone-7-dubbele-camera

Om een korte omschrijving te maken, wij verwachten dat Apple de iPhone 7 zal beschikken over een aantal kleine wijzigingen wat betreft uiterlijk met een aantal kleine aanpassingen zoals het verdwijnen van de koptelefoon aansluiting en het wijzigen van de antenne strepen.

De nieuwe generatie iPhone plus zal waarschijnlijk beschikken over een dual-lens camera. De iPhone 7 zal beschikken over een verbeterde camera met één lens.

Verwachtingen

  • Het design van de iPhone 7 zal licht afwijken van de iPhone 6S
  • Verkrijgbaar in 16GB, 64GB of 128GB/256GB
  • Adviesprijs van 749 euro.
  • Nieuwe verbeterde A10 processor
  • 12 megapixel camera ( Plus variant beschikt over dubbele camera )
  • iOS 10 standaard aanwezig
  • Draadloos opladen, waterbestendig
  • Smartconnector aansluiting
  • Verkrijgbaar in grijs, (rosé)goud en zilver

Als eerste de iPhone 7 bestellen of pre-orderen. Houd de website van mobiel.nl goed in de gaten voor meer informatie over de nieuwe iPhone.

Vorig artikel‘Afbeeldingen en specificaties nieuwe ZenPad Z8 uitgelekt’
Volgend artikel‘Samsung Galaxy A9 Pro binnenkort naar Europa’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in