Samsung introduceert krachtige Galaxy S7 Active smartphone

Samsung heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de Active variant van de high-end Galaxy S7 smartphone. De nieuwe smartphone van Samsung is een ultieme ‘survival smartphone’ welke beschikt over indrukwekkende specificaties. 

galaxy-s7-active-

Samsung Galaxy S7 Active: Krachtige survial-smartphone

De Samsung Galaxy S7 Active zal binnenkort in de Verenigde Staten verkocht worden. Of de smartphone ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk. De Galaxy S6 Active verscheen ook nooit op de Nederlandse markt.

Qua hardware is de S7 Active gelijk aan de gewone Galaxy S7. Het grootste verschil zit hem voornamelijk in het uiterlijk, zo is de smartphone verpakt in een stevige behuizing. De geribbelde achterkant moet meer grip bieden, ook zijn er aan de voorzijde stevige knoppen te vinden. De behuizing heeft een  MIL STD-810G certificaat, hierdoor kan hij een val overleven vanaf anderhalve meter zonder grote schade. ook het display is behoorlijk stevig. Qua accuduur is de smartphone er ook flink op vooruit gegaan, er is een 4000mAh accu te vinden.

Niet naar Europa

Helaas zal de smartphone voorlopig niet verkocht worden in Nederland, de smartphone is exclusief uitgebracht in de Verenigde Staten door provider AT&T. Of de smartphone ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelTest met NL-Alert lijkt goed te zijn verlopen
Volgend artikelFacebook Messenger: Binnenkort de enige mogelijkheid om te chatten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in