Gratis Livestream Formule 1 Grand Prix van Canada

Na een tegenvallende Grand Prix van Monaco voor Verstappen staat dit weekend een nieuwe Grand Prix op de planning. Het gaat hierbij om de Grand Prix van Canada. Uiteraard staat Max aan de start van de Grand Prix van Canada. De race zal om 20:00 Nederlandse tijd beginnen.  

TAG Heuer RB12

Voor Ziggo klanten is er goed nieuws, aangezien de Ziggo klanten de wedstrijd live kunnen kijken via Ziggo Sports. Dit is de nieuwe gratis sportzender welke toegankelijk is voor Ziggo klanten. Ook zijn er een aantal gratis livestreams beschikbaar welke de GP van Canada live uitzenden.

Ook vandaag komt Max weer in actie tijdens de GP van Canada. Na een teleurstellende race in Monaco gaat Max uiteraard weer voor een podium plek.

Gratis livestream

Voor Ziggo klanten is de wedstrijd te bekijken via de zender Ziggo Sport. Ziggo Sport is beschikbaar voor Ziggo klanten op kanaal 14. De zender is voor digitale abonnees standaard te vinden in het abonnement.

De GP van Canada start om 20:00 Nederlandse tijd. Op internet zijn er verschillende livestreams te vinden welke de GP gratis zullen uitzenden.

Vorig artikelWat kunnen we verwachten tijdens WWDC 2016
Volgend artikelModulaire ‘Blocks’ smartwatch nu te pre-orderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in