Honor 5A: Goedkope Android 6.0 smartphone

Huawei heeft vandaag de nieuwe Honor 5A onthult, het gaat hierbij om een goedkope Android smartphone welke wordt verkocht voor ongeveer 94 euro. Zeker gezien de specificaties een prima prijs voor een 5,5-inch smartphone. 

Honor 5A

De Honor 5A is officieel gepresenteerd en is een goedkope smartphone welke de beschikking heeft over een 5,5-inch scherm. Het toestel heeft een adviesprijs van omgerekend 94 euro, maar of de smartphone ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

De smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280×1080 pixels. Intern is er een Kirin 620 of Snapdragon 617-chip aanwezig welke werkt op een snelheid van 1,2Ghz. Ook is er 2GB aan RAM en 16GB interne opslag te vinden in het toestel.

Honor zal de smartphone op de markt brengen in een aantal verschillende kleuren waaronder; goud, geel, roze, blauw en zwart. De fontcam is een 8 megapixel exemplaar, terwijl er aan de achterzijde een 13 megapixel Sony sensor is te vinden. Opvallend is de dual sim functionaliteit. Verder is er een 3100mAh accu te vinden en Android 6.0 Marshmallow met de bekende EMUI schil.

Beschikbaarheid

Voor 94 euro een prima smartphone, maar de kans is helaas klein dat Honor de smartphone naar Europa zal brengen.

Vorig artikelStandaardapps mogelijk te verwijderen van iDevice
Volgend artikelGoogle Doodle: Karl Landsteiner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in