LG X-serie voorzien van nieuwe smartphones

LG heeft vandaag een viertal nieuwe smartphones aangekondigd, de details over de nieuwe exemplaren in de X-serie zijn nog beperkt. 

LG X-serie

LG heeft een viertal nieuwe toestellen in de X-serie aangekondigd. Het gaat om de X Power, X Mach, X Style en de X Max Fill Out. Uiteraard zijn de smartphones in verschillende prijscategorieën te vinden.

De goedkoopste is de X Style welke de beschikking heeft over een 5,3-inch 720p scherm met een Snapdragon 510 chipset en 1,5GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 8 megapixel camera te vinden.

Zoals de naam al aangeeft beschikt de LG X Power over een behoorlijke accu, er is een accu te vinden met een capaciteit van 4100mAh. Het scherm is een 5,3 inch exemplaar met een Full HD resolutie. Onder de motorkap van de X Power is er een MediaTek MT6735 te vinden met 2GB aan RAM.

LGXSerie

De X Mach bevat een 5,5 inch Quad HD-display en is voorzien van een Snapdragon 808 chipset in combinatie met 3GB aan RAM. Onder de motorkap is er een 3000mAh accu te vinden. Aan de acherkant van het toestel is er een 12,3 megapixel-sensor te vinden, terwijl er aan de voorzijde een 8 megapixel exemplaar is te vinden.

Beschikbaarheid

De prijzen van de nieuwe smartphones zijn vooralsnog onbekend, ook is het onduidelijk of de smartphones uit de LG X serie naar Nederland zullen komen.

Vorig artikelSamsung heeft cloudaanbieder Joyent overgenomen
Volgend artikelKrijgt iOS 10 toch een Dark Mode

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in