HTC brengt Sense 8 interface naar andere merken

HTC gebruikt al jaren de bekende Sense interface voor de Android systemen. Vooralsnog wordt de software alleen uitgegeven voor de HTC smartphones, maar daar komt binnenkort verandering in. Het wordt mogelijk om de Sense 8 interface ook te gebruiken voor smartphones van andere merken. 

HTC-10

Sense 8 interface

Sense 8 komt ook naar andere toestellen. Een kleine groep testers is door HTC benaderd om Sense te installeren op hun Android device met minimaal Android 4.4. Het gaat om de nieuwe Sense 8 interface welke eerder dit jaar verscheen voor met de release van de HTC 10 smartphone.

HTC heeft een aantal unieke functionaliteiten toegepast aan de software, zo is er onder meer de Blinkfeed aanwezig, hiermee heb je een compleet sociaal overzicht. Ook is het mogelijk om in de nieuwste versie verschillende thema’s te installeren.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Sense 8-software beschikbaar zal komen in de Google Play Store voor de overige toestellen, naar verwachting zal het niet al te lang meer duren. De bèta-test is niet publiekelijk beschikbaar en enkel op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Vorig artikelBitTorrent Now: Is het een Popcorn Time alternatief?
Volgend artikelNetflix werkt aan functie om video’s offline te bekijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in