Specificaties Samsung Galaxy Note 7 uitgelekt

Al een tijdje gaan er geruchten over de nieuwe Note smartphone van Samsung. Binnenkort wordt de nieuwe Galaxy Note 7 aangekondigd door Samsung. Inmiddels is er al behoorlijk veel informatie bekend over de nieuwe smartphone. 

samsung-galaxy-note-850x445De smartphone zal volgens de geruchten beschikken over een ingebouwde irisscanner, hiermee kan je eenvoudig en snel de smartphone ontgrendelen. Het is al een tijdje bekend dat Samsung waarschijnlijk de Note 6 zal gaan overslaan en direct op de markt komt met een Galaxy Note 7 smartphone.

Galaxy Note 7 specificaties

Eerdere geruchten verwijzen naar een gebogen scherm. Begin augustus zal Samsung de smartphone naar verwachting presenteren tijdens een evenement in New York. Samsung zou de smartphone voorzien van een 5,7-inch display met een QHD resolutie. Onder de motorkap is er naar verwachting een Exynos chipset te vinden. Qua opslag is er 64GB interne opslag aanwezig wat je uiteraard kan uitbreiden via een microSD kaartje. Aan de achterzijde van de smartphone zal er een 12 megapixel-camera aanwezig zijn, terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel exemplaar is te vinden.

Naar verwachting zal Samsung op 2 augustus de smartphone presenteren tijdens een evenement. Daarnaast zou het toestel beschikbaar zijn in het zwart, zilver en blauw.

 

Vorig artikelWhatsApp verwerkt 100 miljoen telefoongesprekken per dag
Volgend artikelPersfoto’s Vivo X7 smartphone opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in