Specificaties Honor 8 smartphone online

Het is inmiddels al geen geheim meer dat Honor werkt aan een nieuwe smartphone. De nieuwe Honor 8 smartphone moet de huidige Honor 7 opvolgen en beschikt over een aantal indrukwekkende specificaties.

Honor 8 1

Honor, een dochteronderneming van het Chinese Huawei, werkt aan de nieuwe Honor 8 smartphone. Inmiddels zijn er specificaties en afbeeldingen opgedoken via het Chinese certificeringsbureau TENAA.

Specificaties Honor 8

Volgens de keuringsinstantie beschikt de smartphone over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een Kirin 950 chipset aanwezig met 3 of 4GB aan RAM. Qua capaciteit zijn er verschillende varianten beschikbaar waaronder 32, 64 en 128GB.

Aan de achterzijde is er een dubbele camera module aanwezig, volgens de geruchten gaat het om een 12-megapixel camera aan de achterzijde en een 8-megapixel exemplaar aan de voorzijde. De smartphone beschikt verder over dual-sim ondersteuning en een vingerafdrukscanner. Het basismodel van de Honor 8 beschikt over 3GB aan RAM en 32GB interne opslag en wordt volgens de geruchten verkocht voor ongeveer 270 euro.

Vorig artikelWindows 10 Anniversary update 2 augustus beschikbaar
Volgend artikelWileyfox presenteert goedkope Spark smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in