Specificaties nieuwe Nexus-smartphones van HTC opgedoken

Er zijn een aantal specificaties van een nieuwe Nexus smartphone opgedoken. Het zou hierbij gaan om de nieuwe smartphone welke wordt uitgebracht door HTC in samenwerking met Google. Anonieme bronnen maken melding van een 5,5-inch scherm met 4GB aan RAM. google-nexus-882x571Het apparaat heeft de codenaam Marlin meegekregen. De nieuwe smartphone heeft volgens bronnen de beschikking over een 5,5-inch amoled-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Over de processor is alleen  bekend dat het gaat om een quadcore exemplaar. De smartphone heeft verder 4GB aan RAM en beschikt intern over 32GB of 128GB aan opslag. De batterij heeft een totale capaciteit van 3450mAh.

Uiteraard beschikt de smartphone over de meest recente technieken, zo is er een USB-C poort aanwezig om de smartphone op te laden. Aan de voorzijde is er een vingerafdrukscanner aanwezig met een 8 megapixel camera. Aan de achterzijde is er een 12 megapixelcamera aanwezig.

Sailfish

Naast het 5,5-inch exemplaar komt er ook een kleinere variant beschikbaar. Het zou hierbij gaan om de smartphone welke door het leven gaat met de codenaam Sailfish. De smartphone heeft een kleiner scherm van 5-inch. De batterij is met een capaciteit van 2770mAh kleiner. Sailfish is een toestel welke wordt gemaakt door HTC. De interne processor heeft een quadcore processor met een kloksnelheid van 2.0Ghz.

Wanneer de nieuwe smartphones op de markt zullen komen is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelAndroid N gaat verder als Android Nougat
Volgend artikel‘BMW gaat met Intel zelfrijdende auto ontwikkelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in