Nokia komt binnenkort met nieuwe Nokia P1 Android smartphone

Het Finse Nokia maakt al jaren telefoons, toch heeft het merk het al langere tijd behoorlijk zwaar op de smartphonemarkt. Nu lijkt het erop dat er onder de Nokia merknaam een Android smartphone zal verschijnen. 

nokia-p1-lek

Eerder dit jaar maakte de topman van Nokia bekend dat het bedrijf plannen had om weer smartphones te gaan maken. Nu lijkt het erop dat er een aantal Android smartphones zullen komen op de markt.

Na de overname van de smartphone-tak mocht het bedrijf een flinke tijd geen smartphones onder de Windows 10 merknaam op de markt brengen. Dit recht is inmiddels weer terug in handen van het Finse bedrijf, hierdoor zullen er een aantal nieuwe smartphones worden uitgebracht.

Nokia P1

De Nokia P1 is vandaag mogelijk opgedoken in een nieuwe afbeelding. Dit toestel zal volledig ontwikkeld worden door Foxconn in opdracht van Nokia en gebaseerd op een smartphone welke eerder is gemaakt door Foxconn. Meer informatie over de smartphone is vooralsnog onduidelijk, hierdoor weten we niet welke hardware er aanwezig zal zijn.

Vorig artikelAvast koopt beveiligingsbedrijf AVG voor 1,3 miljard dollar
Volgend artikelOpenbare testversie iOS 10 en macOS beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in