Nieuwe iPhone 7-video toont behuizing in drietal kleuren

Opnieuw is er een video opgedoken van de iPhone 7. De video toont de behuizing in drie verschillende kleuren. Afgelopen woensdag verscheen de video op het kanaal van ConceptsiPhone. Normaal gesproken maakt het YouTube-account vele concept video’s van de nieuwe iPhones.

De afgelopen weken verschenen er regelmatig geruchten over de nieuwe iPhone 7. Zo komen er volgens de geruchten drie verschillende varianten waaronder de iPhone 7, 7 Plus en Pro. De eerste twee varianten zijn zo goed als zeker, maar het laatste model is nog onduidelijk.

De video welke is verschenen geeft vooral een indruk over de basiscomponenten, zo ontbreekt de koptelefoonaansluiting en zijn er aansluitingen aanwezig voor de stereospeakers. Op de video is de iPhone te zien in een drietal kleuren, waaronder roségoud, goud en spacegrijs.

De iPhone-7 modellen in de video zijn waarschijnlijk dummy-toestellen maar geven wel inzicht in een mogelijk ontwerp. Ook komt het design overeen met de vele geruchten van de smartphone. Op de video is wel alleen het 4,7-inch model te zien van de iPhone 7. De iPhone 7 Plus zal beschikken over een dubbele-camera.

Wachten tot september

Of we alle geruchten kunnen geloven is nog maar de vraag. In september zal Apple de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus presenteren, wellicht komt er ook nog een iPhone 7 Pro variant beschikbaar.

Vorig artikelHonor Note 8: Flinke smartphone met 6,6-inch scherm
Volgend artikelXiaomi onthult goedkope Mi White Smart Camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in