Samsung Galaxy Note 7 komt in het goud, zilver en blauw

Binnen enkele weken kunnen we de nieuwe Samsung Galaxy Note 7 verwachten. De nieuwe smartphone zal beschikken over een groot 5,8-inch scherm welke net zoals bij de Galaxy S7 Edge gebogen is. 

Samsung Galaxy Note 7Bij de Note 7 wordt de platte versie waarschijnlijk overgeslagen en komt er alleen een Edge variant. Volgens recente berichten uit de Koreaanse media verkoopt de gebogen versie van de S7 wereldwijd al beter dan de platte versie, ondanks een prijsverschil van 100 euro.

Volgens de laatste geruchten zal Samsung de smartphone onthullen tijdens een evenement in New York begin augustus.  Intern zou er een Snapdragon 821- of 823-processor aanwezig zijn met 6GB aan werkgeheugen.

Samsung zal de smartphone uitbrengen in een drietal kleuren. Het gaat hierbij om zilver, goud en blauw. Of dit de enige kleuren zijn is vooralsnog onduidelijk.

Beschikbaarheid

De Galaxy Note 7 zal op 2 augustus officieel gepresenteerd worden. Op deze datum staat er een Samsung Unpacked-evenement gepland. Wanneer de smartphone in de winkels zal liggen is vooralsnog onbekend, maar het zou niet al te lang meer moeten duren.

Vorig artikel‘iPhone 7 in de week van 12 september te koop’
Volgend artikelWhatsapp introduceert nieuwe voicemail functionaliteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in