Whatsapp introduceert nieuwe voicemail functionaliteit

Whatsapp is een van de populairste berichtendiensten. Regelmatig werkt verschijnen er nieuwe functionaliteiten voor Whatsapp. In de huidige testversie van Android is er een nieuwe Whatsapp voicemail-functie opgedoken. 

Whatsapp Voicemail

In de huidige testversie van Whatsapp is er een voicemail-functie opgedoken. Whatsapp is al lang niet meer alleen geschikt voor het versturen van berichten. De chatapp is al langere tijd aan het uitbreiden op gebied van multimedia.

Via Whatsapp is het al langere tijd mogelijk om iemand te bellen via Whatsapp, neemt diegene niet op, dan verschijnt er in de nieuwe bèta een optie om een voicemail in te spreken. De opgenomen voicemail wordt vervolgens als audiobestand verstuurd. Uiteraard is het niet verplicht om een voicemail achter te laten, zo kan je ook kiezen voor de optie om direct opnieuw te bellen of het gesprek te beëindigen.

De functie is beschikbaar in de nieuwste WhatsApp Beta. Binnen enkele weken komt de functionaliteit naar verwachting ook voor de gewone versie beschikbaar. De voicemail functionaliteit is te vinden in  bèta versie 2.16.189.

Vorig artikelSamsung Galaxy Note 7 komt in het goud, zilver en blauw
Volgend artikelApple Watch verkoop daalt met ruim 55 procent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in