Samsung Galaxy Note 7 gaat op 2 augustus het licht zien


Inmiddels is het wel duidelijk dat Samsung binnenkort de Galaxy Note 7 zal presenteren. Op 2 augustus zal de nieuwe smartphone van Samsung het licht zien. Inmiddels is er al redelijk veel bekend over de nieuwe Note smartphone van Samsung. 

Galaxy-note-7De officiële aankondiging van de Galaxy Note 7 staat voor 2 augustus gepland. In de afgelopen weken is het toestel al regelmatig verschenen en zijn er vele specificaties al bekend van de nieuwe high-end smartphone.

Evenement op 2 augustus

Op 2 augustus heeft Samsung een unpacked evenement gepland. Tijdens het evenement in New York zal Samsung de nieuwe Galaxy Note 7 presenteren.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung gaat de Note 5 vervangen met de Note 7, hierdoor wordt de Note 6 overgeslagen om de nummering zo gelijk te trekken met de Galaxy S7. Qua specificaties weten we al behoorlijk veel, zo wordt de smartphone uitgerust met een 5,7-inch Quad HD scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Aan beide zijkanten van het amoledscherm is er een lichte buiging aanwezig.

Samsung Galaxy Note 7Onder de motorkap zal er een Exynos 8890 aanwezig zijn, in vergelijking met de chip in de Galaxy S7 wordt de Exynos 8890 voor de Note hoger geklokt. Qua werkgeheugen is er nog veel onduidelijkheid, het wordt 4GB of 6GB LPDDR4-geheugen. Intern is er verder 64GB aan opslagcapaciteit te vinden welke je eenvoudig kan uitbreiden via een microSD kaartje.

De camera modules zijn gelijk met de Galaxy S7. Het gaat hierbij om een 12-megapixelcamera aan de achterzijde met Dual Pixel-autofocus. Aan de voorzijde van de smartphone is er een 5 megapixel camera te vinden.

Beschikbaarheid

Op 2 augustus zal Samsung de nieuwe smartphone presenteren tijdens het unpacked evenement. Naar verwacht zal de smartphone half augustus verkrijgbaar zijn voor een bedrag van ongeveer 849,00 euro.

Vorig artikelApple Watch verkoop daalt met ruim 55 procent
Volgend artikelRazer start met pre-order OSVR HDK 2 VR-bril

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in