Formule 1 kijken zonder Ziggo Sport abonnement?

De Formule 1 is in Nederland perfect te bekijken via Ziggo Sport. De nieuwe sportzender is gratis te bekijken voor Ziggo abonnees met een digitaal pakket. Ook zonder Ziggo zijn er verschillende mogelijkheden om de Formule 1 live te volgen. 

Ziggo-formule-1Op kanaal 14 is de wedstrijd van Ziggo Sport gratis te bekijken. In Nederland is de Formule 1 behoorlijk populair na de goede presentaties van Max Verstappen.

Op het basiskanaal van Ziggo Sport is de Formule 1 live te volgen. Helaas is er vooralsnog geen manier om Ziggo Sport via een ander abonnement gratis te bekijken. Ziggo Sport is exclusief alleen voor Ziggo klanten gratis te bekijken. In HD is Ziggo Sport te zien op kanaal 14. Wel wordt de betaalde Ziggo Sport Totaal zender aangeboden bij andere providers. Bij KPN interactieve TV kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten voor 15,50 euro per maand. Bij andere providers worden er ook pakketten aangeboden.

Wanneer Ziggo Sport

Ziggo Sport is aanwezig voor de klanten met digitale televisie. Alle Ziggo klanten met digitale televisie kunnen de wedstrijden in de formule 1 live kijken. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om de Formule 1 gratis live te volgen vanuit Nederland zonder Ziggo Sport, dit kan bijvoorbeeld bij RTL Television of de verschillende livestreams.

Vorig artikelGoogle laat iedereen Google Maps kaarten aanpassen
Volgend artikelGorilla Glass 5 gepresenteerd; nog betere beschering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in