Gorilla Glass 5 gepresenteerd; nog betere beschering

Helaas wil het nog we eens gebeuren dat de telefoon valt, de grootste angst hierbij is dat het scherm breekt. Volgens fabrikant Corning hoef dat binnenkort niet meer. De nieuwe Gorilla Glass 5 techniek beschikt over een nog betere bescherming. 

Betere bescherming met Gorilla Glas 5

Fabrikant Corning maakt al jaren glas voor de high-end smartphones. Gorilla Glass geeft de smartphones veel bescherming. Ook tegen krassen is het glas steeds beter bestand. Het bedrijf komt alweer met de vijfde generatie Gorilla Glass.

Corning Gorilla Glass 5 zou volgens Corning een val van 1,6 meter moeten overleven in 80 procent van de gevallen. Wel gaat het hierbij om een glasplaatje van 0,6mm dik. De meeste fabrikanten gebruiken een glasplaat met een dikte van 0,4mm.

Het nieuwe Gorilla Glas van Corning is al beschikbaar en zullen we tegen het najaar al terugvinden op de nieuwste smartphones.

Het bedrijf heeft nog niet expliciet laten weten welke apparaten er worden uitgerust met het nieuwe type glas. Of de aankomende Galaxy S7 Note al beschikt over de vernieuwde techniek is nog onduidelijk.

Vorig artikelFormule 1 kijken zonder Ziggo Sport abonnement?
Volgend artikelEigenaar downloadsite IsoHunt treft schikking voor 45 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in