“Nieuwe iPhone is de iPhone 6SE, niet de iPhone 7”

De geruchten over de iPhone 7 blijven inmiddels met de dag toenemen. Normaal gesproken zit er altijd een vaste nummering in de exemplaren van de iPhone. Na het S-model verscheen er tot op heden altijd een nieuw exemplaar met een nieuw design. Volgens geruchten heeft Apple de cyclus aangepast van 2 jaar naar 3 jaar. 

iphone-6-458151Dit jaar lijkt Apple echter een tussenstap te maken. Volgens de geruchten zal de nieuwe iPhone 7 beschikken over een aantal kleine verbeteringen, zo wordt de antennestrepen verwijderd van de achterkant en komt er een nieuwe camera. Uiteraard zal ook intern het een en ander aangepast worden, waaronder een snellere processor.

Chinese bronnen hebben laten weten dat de nieuwe iPhone 7 er dit jaar niet gaat komen. Volgens de bron komt Apple met de iPhone 6SE en iPhone 6SE Plus. Aan de buitenkant van de nieuwe iPhone is er nauwelijks verschil zichtbaar met het huidige model.

Nieuwe iPhone in 2017

Volgens bronnen zal Apple op 16 september starten met de verkoop van de nieuwe iPhone 6SE of iPhone 7. In 2017 zal Apple wel een compleet nieuwe iPhone uitbrengen welke beschikt over een nieuw OLED display en vooral op gebied van design veel veranderingen zal brengen. De iPhone van 2017 zou beschikken over een edge-to-edge display met een glazen achterkant.

 

Vorig artikel‘Lenovo komt in augustus met Moto E3 smartphone’
Volgend artikelGoogle komt met nieuwe WiFi modus voor Google Maps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in