BlackBerry DTEK50 Android smartphone: Pre-order gestart

De BlackBerry DTEK50 is een nieuw toestel welke zojuist is verschenen. De nieuwe smartphone is naar verwachting een mid-range Android smartphone welke binnenkort op de markt moet gaan verschijnen. Inmiddels is het mogelijk om de BlackBerry DTEK50 te bestellen. 

BlackBerry-NeonQua design heeft het toestel veel weg van de Alcatel Idol 4 met een ander merk. Het toestel wordt verkocht voor een bedrag van 399 euro en beschikt over het Android OS. Inmiddels is het mogelijk om de smartphone te pre-orderen via de BlackBerry winkel.

De smartphone beschikt over een aantal unieke functionaliteiten, waaronder op gebied van beveiliging. Volgens Blackberry is de DTEK50 de veiligste Android smartphone op de markt aangezien de smartphone wordt meegeleverd met de DTEK software.

Specificaties

Over het toestel is al veel bekend, zo beschikt de DTEK50 over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 617 processor te vinden in combinatie met 3GB aan RAM en 16GB interne opslag.

Beschikbaarheid

In Nederland heeft het toestel een adviesprijs meegekregen van 339 euro. In Nederland is het toestel nu beschikbaar als pre-order bij enkele providers. Vanaf 8 augustus wordt het toestel uitgeleverd in Nederland.

 

Vorig artikelPrisma app nu ook beschikbaar voor Android
Volgend artikelGionee M6 en M6 Plus beschikken over flinke accucapaciteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in