Gionee M6 en M6 Plus beschikken over flinke accucapaciteit

Fabrikant Gionee heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Gionee M6 en Gionee M6 Plus. De smartphones zijn allebei twee nieuwe high-end smartphones met een aantal unieke functionaliteiten, waaronder de flinke capaciteit accu. 

Gionee-M6-Plus

Tegenwoordig komt de gemiddelde telefoon niet verder dan 3000mAh. De hardware wordt steeds krachtiger en de schermen steeds groter, hierdoor valt de accuduur erg tegen met een kleine accu. Gionee heeft de nieuwe M6 en M6 Plus smartphone voorzien van een flinke accu met een capaciteit van 6020mAh en is slechts 8,2mm dik.

De Gionee M6 heeft een scherm met een formaat van 5,5 inch, het gaat hierbij om een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een Helio P10-processor te vinden. De smartphone beschikt over 4 GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 64 GB.

Gionee M6 Plus

De grotere M6 Plus beschikt over een 6-inch Full HD scherm en heeft een iets krachtigere processor. De Plus variant beschikt ook over 4GB aan RAM. De smartphones komen vooralsnog alleen in China op de markt, of de Gionee M6 ook naar Nederland komt is vooralsnog onbekend.

 

Vorig artikelBlackBerry DTEK50 Android smartphone: Pre-order gestart
Volgend artikelOnePlus 3 in ‘Soft Gold’ vanaf 1 augustus te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in